Friss topikok

2012.01.17. 05:42 akusi

Csak az ajtó zörög..

Jó dolog ez a Pongal fesztivál. Az iskolák zárva, a farmerek nem dolgoznak, és a legtöbb helyen a szabadságokat ehhez igazítják. Így volt ez a cégnél is, ahol hétfőn csak a 60%-a volt jelen a dolgozóknak. A legjobb az, hogy ezek az emberek ilyenkor nem közlekednek, így először ittlétem alatt 100 km/h-val mentünk az autópályán. Ehhez az is hozzájárult, hogy késett 15 percet Ashok, volt sorry sir, sorry. Aztán megpróbálta behozni a lemaradást. Hát sikerült, mindössze 52 perc kellett, hogy beérjünk, ez azt hiszem everbest.... A kollegák is azt mondták, hogy az elmúlt 5 évben ilyen nem fordult elő. Hát igen, eddig csak negatív rekordról tudtam beszámolni (2 óra 40 perc).

Ma kedden is "gyér" forgalom volt, de azért már látszik, hogy egy kicsit többen dolgoznak, mint hétfőn. Talán ez is a szerencsénk, nem hajtottunk túl gyorsan....

Mondom Ashoknak, hogy valami zörög hátul, csak nem a gumival van baj? Ááá, csak az ajtó nincs megint rendesen becsukva (ez teljesen szokványos, legalább heti kétszer át szoktak szólni az úton másik autóból, hogy csukja már be rendesen).

Aztán pukk. Volt megint, hogy sorry sir, sorry...

 Nézegette, én meg közben rágyújtottam. Mondta, hogy üljek vissza a kocsiba nyugodtan, megoldja. Nyugodtan... inkább áldogáltam mellette, így van esélyem félreugrani, mielőtt egy teherautó letarol. Azt mondja, akkor várjak, mert ő most elmegy szerelőért. Na szép, mondom, se pótkerék se kulcs? Átfutott az autópálya túloldalára, és kb 15 perc múlva megjelent 2 fickóval - egy db motoron érkeztek mindhárman.

Aztán kiderült, hogy mégis van pótkerék, meg kulcs meg emelő is. Ha ezt tudtam volna, akkor nekiálltam volna kicserélni.

Érdemes a következő képen megnézni, hogy a sárga mellény és elakadásjelző háromszögnek mi az ittani megfelelője:

Később ezt a védelmi rendszert még metoldották a pótkerékkel.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://chennaiadventures.blog.hu/api/trackback/id/tr23566694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása